azni's FotoPage

By: azni shahida

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 23-Aug-2008 11:01 Email | Share | | Bookmark
kenduri kesyukuran

 
bacaan Yassin
 
View all 15 photos...
Alhamdulilah.. akhirnya berjaya juga kami mengadakan kenduri kesyukuran dan tahlil di rumah baru. baru? hehehhehe nak dekat setahun jugaklah kami kat rumah ni, tapi baru sekarang berkesempatan. kenduri ni juga kami adakan sebagai nazar sebab irfan dah sembuh dan sihat sepenuhnya dari kawasaki disease.

memula tu takut gak sebab time tu ramai yg kata tak free. tak leh nak datang ke rumah tapi kami tetap adakan juga kenduri sebab dah lama sangat bertangguh. lepas tu lega sangat-sangat sebab yang datang mmg ramai sampaikan lauk kenduri pun habis. lega tak der pembaziran, kalo tak mmg aku risau apalah aku nak buat dengan lauk yg banyak2 tuh.

kepada yang datang ke rumah, terima kasih kami ucapkan. lain kali bolehlah kami buat makan-makan lagi.


Tuesday, 4-Dec-2007 06:51 Email | Share | | Bookmark
Challet Terapung

 
 
 
View all 23 photos...
Ntah apa ke nama tempat nih aku dah lupa plak. Tapi mmg syiok la mancing kat sini.


Tuesday, 5-Jun-2007 14:13 Email | Share | | Bookmark
hari warga staf

penyangak yg ceria
aksi nak buat jambatan
chef de iraq
View all 22 photos...
it was fun!! i really enjoy myself during hari warga staf. team kami mmg sporting abih, riuh-rendah sampaikan org lain bengkek jer tengok. aku main acara ping hock jer.. supposed dpt no. 2 entah kenapa mungkin dengar2nya ada pengadil tak suka kami, buat2 lupa tgk jam. cis!!! agaknya meluat tgk kami over acting kot. overall dari 9 teams, kami dpt no. 3. utk acara sukaneka, we're the first. ciewahh.. next year, kami akan try harder utk dpt first in all games. tunggu.....


Monday, 7-May-2007 14:10 Email | Share | | Bookmark
ipan dan keretanya

ini la keta ipan
mama, ipan nak kuar jap
gaya macho
View all 6 photos...
dah lama tak amik gambar ipan aka matpan. sementara abahnya mengecat rumah, aku pun amik kamera dan rakam gambar anak teruna aku nih. dah besar dah anak mama. dah boleh bawak keta. tak pa la ipan, skang ni pakai keta kecik dulu.. em.. keta besar.. em.. keta besar.. karang ipan dah besar mama bagi keta kelisa tu kat ipan, ek?


Tuesday, 16-Jan-2007 14:28 Email | Share | | Bookmark
jenjalan kat shah alam-pj-bangi

 
 
 
View all 6 photos...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net